Op weg naar een datavolwassen organisatie

Lees deze whitepaper en til de datavolwassenheid van jouw organisatie naar een hoger niveau

Op weg naar een datavolwassen organisatie

Wil jij de datavolwassenheid van jouw organisatie naar een hoger niveau tillen? Heb jij moeite met het inbedden van datagedreven werken in de gehele organisatie? Merk jij dat de stap van het gebruiken van data voor waardevolle inzichten naar het nemen van échte datagedreven beslissingen een uitdaging is? Dan is het lezen van deze whitepaper de eerste stap naar datavolwassenheid.

Datavolwassenheid is de mate waarin een organisatie in staat is om waarde te creëren uit haar data. Het omvat het vermogen van de organisatie om data te verzamelen, op te slaan, te verwerken, te analyseren, te interpreteren en om beslissingen te nemen op basis van data.

Download de gratis whitepaper

Whitepaper datavolwassenheid Infotopics Academy

Wat kan je verwachten

In deze whitepaper worden de verschillende fases van datavolwassenheid doorlopen en wordt er ingezoomd op de vijf pijlers (mens, cultuur, proces, data en technologie) die relevant zijn voor jouw strategie om datavolwassenheid te bewerkstelligen.

 

 

Kopie van Event leiderschap (900 x 600 px)

Leiderschap anno 2023: gratis event!

Klaar voor hetzelfde succes als Mileway? Versterk jouw leiderschapsvaardigheden met datagestuurde inzichten! Doe mee aan onze workshop inclusief lunch op donderdag 15 juni en ontdek hoe jij kunt transformeren naar een leider anno 2023 die niet alleen denkt over data, maar ook mét data! 

Download de gratis whitepaper