.

Alteryx Cloud Launch Benelux

  • 20 april, 2023
  • 12.00u - 17.30u
  • Inntel Hotels Utrecht Centre
Meld je aan voor ons gratis lunchevenement en maak kennis met het eerste analytics automatiseringsplatform in de cloud!
2023-04-20 00:00:00

Sneller inzichten uit data halen met een schaalbaar platform dat voor iedereen in de organisatie, overal en altijd toegankelijk is? Ontdek de mogelijkheden van werken met data & analytics in de cloud!

De nieuwe Alteryx Cloud-oplossing is een cloudgebaseerd analyseplatform waarmee organisaties overal eenvoudig en veilig toegang hebben tot de mogelijkheden van Alteryx. In dit event nemen we je, samen met onze partner Alteryx, mee in de kansen die Machine Learning, geautomatiseerde inzichten en een schaalbaar cloud platform jou te bieden hebben.

Programma:

12:00u – 13:00u Ontvangst met lunch
13:00u – 13:15u Welkomstwoord 
13:15u – 13:30u Kom tot snellere besluitvorming en verbeterde productiviteit door te werken in de cloud
13:30u – 13:45u Stimuleer innovatie onder je medewerkers met het Alteryx Cloud Platform
13:45u – 14:20u Vereenvoudig en versnel data-analyse met Designer in the Cloud
14:20u – 14:30u Koffiebreak
14:30u – 15:10u Ontdek binnen 5 minuten verborgen inzichten in data met AutoInsights
15:10u – 15:40u Verbeter je financiële rapportage en analyse met behulp van deze blauwdruk
15:40u – 16:10u De route naar succes met machine learning
16:10u – 16:20u Q&A
16:20u – 17:00u Borrel en napraten met experts

Meld je aan via het formulier op deze webpagina. Eventuele dieetwensen kun je doorgeven in het opmerkingenveld. 

 

 

Schrijf je in

 

Sprekers

De grootste voordelen van de nieuwe Alteryx Cloud oplossing.

  • Cloudgebaseerde gegevensvoorbereiding: stel gebruikers in staat om eenvoudig gegevens uit verschillende bronnen te openen, samen te voegen en voor te bereiden, waaronder cloudgegevensplatforms zoals Amazon S3, Microsoft Azure Blob Storage en Google Cloud Storage.
  • Cloudgebaseerde analyse: bied cloudgebaseerde analysemogelijkheden aan je gebruikers, waardoor zij geavanceerde analyses, voorspellende modellering en datawetenschapsworkflows kunnen uitvoeren zonder dat er een on-premise infrastructuur nodig is.
  • Samenwerking en delen: stel gebruikers in staat om eenvoudig met anderen samen te werken aan datavoorbereidings- en analyseprojecten, waarbij workflows en data-assets veilig in de cloud worden gedeeld.
  • Schaalbaarheid en prestaties: dankzij de schaalbaarheid van het platform kunnen gebruikers snel grote datasets en complexe analyseworkflows verwerken in een krachtige cloudomgeving.
  • Automatisering en governance: met de automatiseringsmogelijkheden kunnen gebruikers analyseworkflows plannen en automatiseren, maar ook scherp blijven op governancefuncties die zorgen voor naleving van de regelgeving inzake gegevensprivacy en beveiliging.

 

Praktische informatie

Voor wie is dit evenement bedoeld?
Voor iedereen die geïnteresseerd is in de mogelijkheden om sneller en efficiënter met data te werken met behulp van een schaalbaar platform: van CEO tot data analist. Je hoeft geen klant te zijn van Infotopics of al gebruik te maken van Alteryx.  

Maak je al wel gebruik van een of meerdere producten van Alteryx? Sluit dan zeker aan, het Cloud platform is een nieuw product dat fantastische mogelijheden biedt om het werken met data naar een next level te brengen.

Let op: dit evenement is bedoelt voor professionals werkzaam in de Benelux en niet geschikt voor studenten. 

Voor welk type organisaties is de Alteryx Cloud geschikt?
De Alteryx Cloud is geschikt voor elke organisatie die op een professionele manier met data wil werken. Het platform is met name geschikt voor organisaties die snel gegevens willen verzamelen, voorbereiden en analyseren en die samenwerking en automatisering nodig hebben om de productiviteit te kunnen verhogen.

Bereikbaarheid van de locatie
Inntel Hotels Utrecht Centre bevindt zich in het centrum van Utrecht, naast het Centraal Station. Wie met de auto komt kan parkeren in de nabijgelegen parkeergarage Hoog Catharijne P4. Iedereen die zich aanmeldt ontvangt uiterlijk 1 dag van tevoren een e-mail van ons met praktische informatie over het event, met o.a. een uitgebreide route-omschrijving.

Mag ik een of meerdere collega's meenemen?
Dat kan zeker! We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit evenement en ontvangen het liefst afzonderlijke aanmeldingen, zodat we zo goed mogelijk zicht houden op het aantal aanwezigen tijdens het evenement.

Ik kan slechts een gedeelte van het programma aansluiten, is dat mogelijk?
Later aansluiten tijdens dit evenement of eerder vertrekken is natuurlijk mogelijk. We verzoeken je dit aan te geven in het opmerkingenveld in het aanmeldformulier, zodat wij hier rekening mee kunnen houden met betrekking tot catering en programma.

Tot wanneer kan ik mij inschrijven voor dit evenement?
We sluiten de aanmelding een dag van tevoren, op 19 april, óf wanneer we het maximaal aantal deelnemers hebben bereikt. Als je verzekerd wilt zijn van een plekje, raden we aan je direct aan te melden.

Ik wil graag meelunchen, maar heb specifieke dieetwensen. Hoe geef ik deze door?
Dieetwensen kun je bij je aanmelding doorgeven in het opmerkingenveld in het formulier. Vergeten? Geen probleem, mail dan naar salesdesk@infotopics.nl.

Ik heb me aangemeld maar kan onverhoopt niet aanwezig zijn. Wat moet ik doen?
Jammer, we hadden je graag ontvangen! Kan er een collega in jouw plaats komen? We kunnen je plek vrijhouden en omzetten voor een collega. Stuur ons hiervoor een e-mail. Is dat ook niet mogelijk? Dan vragen we je vriendelijk de afmelding per e-mail door te geven via salesdesk@infotopics.nl.

Mocht je daarbij graag een aparte afspraak willen inplannen met een van onze consultants om toch meer te leren over de Alteryx Cloud, geef dit dan aan in je e-mail.

 

prijs_icon

Kosteloos

taal_icon

Nederlandstalig

datum_icon

20 april 2023
12.00u - 17.30u

locatie_icon

Inntel Hotels Utrecht Centre

Schrijf je in